Forum z poradami.. sorry ale nie jestem w dzialach gdzie jest elektronika itp i gdzie sie radzicie i rozmawiacie na temat problemów z elektronika.. tylko w dziale "inne dyskusje" czyli niekoniecznie zwiazana z elektronika...
Hehe bardzo smieszne:P to nie ja w avatarku..Przygladnij sie blizej to zobaczysz kto to tam jest
pozdrawiam:dziewczyn@
Ostatnio zmieniony pn 21 sie 2006, 17:11 przez dziewczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
A tu byliscie?.. http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewfo ... 4ab63b33f5 . Niech się dziewczyna ubawi, niech się z dziewczyną ubawi i niech bez dziewczyny...
Raz mi jeden gościu przyniósł do naprawy (a fe!) radio stołowe, do którego przyznał się, że po pijanemu chyba nasikał... Pierwsze pytanie do niego: czy wtedy sprzęt był wyłączony z prądu?
Oczywiscie jak bieda byla tak dalej jest Ale dont worry juz was nie bede namawiac zebyscie sie oderwali od elektroniki Róbcie to co lubicie podlaczajcie kabelki lutujcie przykrecajcie srubki zajmijcie sie diodami jak to lubicie robic ..
Ale ja nie widze w tym nic nadzwyczajnego i interesujacego
PS : Moze tych emotikon za duzo dalam ale jak mam dobry humor to zawsze daje duzo