Stary radmor

Luźne tematy powiązane z pracą i pasją elektronika
Baster
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Posty: 3
Rejestracja: wt 15 cze 2010, 13:41

Stary radmor

Postautor: Baster » pt 21 paź 2011, 13:29

Off topic, ale co tam, ostatnio znalazłem na strychu starego radmora - tata używał. Próbuję go uruchomić, bo coś szwankuje. Jak dowiem się co to pewnie będę miał masę pytań o niego :D

_________________
Photoshop

TomekPopek21
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Posty: 1
Rejestracja: wt 25 wrz 2012, 15:13

Re: Stary radmor

Postautor: TomekPopek21 » wt 22 sty 2013, 16:09

witam

a nie chcesz się go pozbyć ???
Ostatnio zmieniony pt 05 maja 2017, 15:12 przez TomekPopek21, łącznie zmieniany 5 razy.

Jacol_2
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Posty: 3
Rejestracja: pn 21 sty 2013, 20:14

Re: Stary radmor

Postautor: Jacol_2 » śr 23 sty 2013, 10:08

Prawdopodobnie posiada stary zakres UKF-u.
Chętnie bym go przytulił

dociekliwy#1
Raczkujący użytkownik 2
Raczkujący użytkownik 2
Posty: 10
Rejestracja: pn 28 sty 2013, 2:40
Lokalizacja: woj. śląskie

Re: Stary radmor

Postautor: dociekliwy#1 » wt 29 sty 2013, 2:13

Witam.

Na pewno posiada stary zakres UKF,no bo jak za strychu :) .
To gdzie te pytania :?:

szafir
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Posty: 1
Rejestracja: czw 28 lis 2013, 20:57

Re: Stary radmor

Postautor: szafir » czw 28 lis 2013, 21:03

Jak długo leżał w wilgoci to może być problem - stare kondensatory było mało odporne na działanie wilgoci.


http://lokaty-bankowe.edu.pl


Wróć do „Inne dyskusje”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 4 gości

cron