|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtek27 Raczkujący użytkownik 1

|
Wysłany: Pią 17 Sty 2003, 22:33 Temat postu: Propozycja współpracy |
|
|
Nie wiem czy to możliwe, ale nie dałoby rady nawiązać współpracę z forum elektrody?
Chodzi mi o to aby nie dublować tematów. I także to forum poświęcić układom i podzespołom. A elektrodę pozostawić forum serwisowym.
To tylko propozycja.
Czekam na sugestie i komentarze.
Pozdrawiam _________________ Wojtek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andy admin

|
Wysłany: Pią 17 Sty 2003, 23:25 Temat postu: |
|
|
Witam Wojtek,
Oczywiście nie widzę żadnego sensu w dublowaniu tego forum, zresztą to zupełnie nie ta skala.
Oczywiście jestem za taką współpracą, tylko zastanawiam się na czym miała by polegać?
Nasze forum nie będzie ewaluować w stronę serwisu rtv bo nie takie były nasze zamysły. Wydaje się, że kolejne takie miejsce w necie nie jest potrzebne.
Chcemy pójść właśnie tą ścieżką, która przyświecała nam gdy rozpoczynaliśmy tę historię z Elenotą. Tzn. podzespoły, szybkie odnajdywanie informacji i dokumentacji.
Gdyby znalazły się osoby chętne do współpracy w rozwijaniu serwisu oczywiście przywitamy je z otwartymi rękami.
Pozdrawiam i jednocześnie zapraszam do dalszej dyskusji,
Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dwaserwis Raczkujący użytkownik 4

|
Wysłany: Czw 06 Lut 2003, 13:23 Temat postu: |
|
|
| Andy napisał: | ..........Chcemy pójść właśnie tą ścieżką, która przyświecała nam gdy rozpoczynaliśmy tę historię z Elenotą. Tzn. podzespoły, szybkie odnajdywanie informacji i dokumentacji.
.......... |
Witam.
co do szybkkiego wyszukiwania to brakuje na EleNocie
"Identyfikacja Producenta po LOGO"
to co zrobiłem dla elektrody, sporo by to ułatwiło poszukiwanie i niebyło by problemu za znalezieniem e z kreseczką jak tu na forum ktoś szukał i ewentualnie szybkiego wyszukiwania elementów bespośrednio u producentów co prubuje uczynić na elektrodzie http://www.elektroda.pl/datasheets/kat_inne.html
PS
Zauważyłem że już są w komplecie TDA817....
I podarowywuje mały prezent do ewentualnego umieszczenia na EleNocie ale że tu niemożna dodać załącznika to jest ...Tu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andy admin

|
Wysłany: Sob 15 Lut 2003, 23:19 Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że trwało to tak długo ale byłem na urlopie z dala od cywilizacji , dlatego też nie byłem dostępny...
Dziękuję za tę propozycję, oczywiście skorzystamy, wkrótce się pojawi taka opcja na EleNocie. Także niedługo mamy zamiar powrócić do aktualizacji, w tym także TDA817...
Pozdrawiam wszystkich elektroników |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz pobierać pliki z tego forum
|