Forum EleNota Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
 EleNota - Strona Główna   

Propozycja współpracy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum EleNota Strona Główna -> Uwagi, sugestie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wojtek27
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

PostWysłany: Pią 17 Sty 2003, 22:33    Temat postu: Propozycja współpracy Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy to możliwe, ale nie dałoby rady nawiązać współpracę z forum elektrody?
Chodzi mi o to aby nie dublować tematów. I także to forum poświęcić układom i podzespołom. A elektrodę pozostawić forum serwisowym.

To tylko propozycja.
Czekam na sugestie i komentarze.

Pozdrawiam

Andy
admin
admin

PostWysłany: Pią 17 Sty 2003, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Wojtek,
Oczywiście nie widzę żadnego sensu w dublowaniu tego forum, zresztą to zupełnie nie ta skala.
Oczywiście jestem za taką współpracą, tylko zastanawiam się na czym miała by polegać?
Nasze forum nie będzie ewaluować w stronę serwisu rtv bo nie takie były nasze zamysły. Wydaje się, że kolejne takie miejsce w necie nie jest potrzebne.
Chcemy pójść właśnie tą ścieżką, która przyświecała nam gdy rozpoczynaliśmy tę historię z Elenotą. Tzn. podzespoły, szybkie odnajdywanie informacji i dokumentacji.
Gdyby znalazły się osoby chętne do współpracy w rozwijaniu serwisu oczywiście przywitamy je z otwartymi rękami.

Pozdrawiam i jednocześnie zapraszam do dalszej dyskusji,
Andrzej
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
dwaserwis
Raczkujący użytkownik 4
Raczkujący użytkownik 4

PostWysłany: Czw 06 Lut 2003, 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Andy napisał:
..........Chcemy pójść właśnie tą ścieżką, która przyświecała nam gdy rozpoczynaliśmy tę historię z Elenotą. Tzn. podzespoły, szybkie odnajdywanie informacji i dokumentacji.
..........

Witam.
co do szybkkiego wyszukiwania to brakuje na EleNocie
"Identyfikacja Producenta po LOGO"
to co zrobiłem dla elektrody, sporo by to ułatwiło poszukiwanie i niebyło by problemu za znalezieniem e z kreseczką jak tu na forum ktoś szukał i ewentualnie szybkiego wyszukiwania elementów bespośrednio u producentów co prubuje uczynić na elektrodzie http://www.elektroda.pl/datasheets/kat_inne.html

PS
Zauważyłem że już są w komplecie TDA817.... Laughing
I podarowywuje mały prezent do ewentualnego umieszczenia na EleNocie Laughing ale że tu niemożna dodać załącznika to jest ...Tu...
Powrót do góry
Andy
admin
admin

PostWysłany: Sob 15 Lut 2003, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, że trwało to tak długo ale byłem na urlopie z dala od cywilizacji Wink , dlatego też nie byłem dostępny...
Dziękuję za tę propozycję, oczywiście skorzystamy, wkrótce się pojawi taka opcja na EleNocie. Także niedługo mamy zamiar powrócić do aktualizacji, w tym także TDA817...

Pozdrawiam wszystkich elektroników
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum EleNota Strona Główna -> Uwagi, sugestie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: