CREATIVE INSPIRE P5800

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
eQuInAxE
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Kontaktowanie:

CREATIVE INSPIRE P5800

Postautor: eQuInAxE » sob 19 mar 2005, 20:08

:( zaczne od tego ze mam od roku ponad glosniki takie jakie mam wpisane w temacie!!kupilem karte dzwiekowa SOUND BLASTER LIVE 24bit. i podlaczylem glosniki niestety chodza mi tylko 4 glosniki a w ustawieniach jest wszystko na 5 glosnikow!!juz sprawdzalem czy centralny jest wyciszony ale wszystko jest wporzadku!!wlasnie glosnika centralnego mi nie odczytuje i nie wiem dlaczego!!prosze o odpowiedzi..ale nie takie ze mam poszukac w ustawieniach bo juz to robilem i wszystko jest okey!!wiec czekam kochanie ludzie!!3majcie sie.... :( :( :( :( :(
Kocham glosna muze najbardziej dobry sprzet w domu!!samochodu na tuningu.....itd.

Tomi3108
Piszący użytkownik 3
Piszący użytkownik 3

Postautor: Tomi3108 » ndz 20 mar 2005, 13:53

Witam wydaje mi się że dopiero przy filmie z efektami surrand albo Dolby pro Logic będą wszystkie grały ja miałem taki przypadek z kinem domowym. Sprawdź na filmie to się okaże 8) 8) 8) 8) 8) 8)

smutny...

dalej nic nie idzie:(((((

Postautor: smutny... » ndz 20 mar 2005, 17:11

no siema na poczatku dzieki z gory ze sie zainteresowales moim problemem...ale wiesz co te 5 glosnikow to RYBKA w porownaniu co teraz sie stalo!!jak mialem karte zintegrowana do dnia 15 marca 2005 to chodzily 2 glosniki na WINAMPIE natomiast 3 na WINDOWS MEDIA PLAYER ale moglem wattowac ile chcialem dawalem na maxaa i wszystko bylo OK. !! a teraz jak kupilem karte to powinny mocniej łupać a wyobraz sobie ze :( :( :( jak nawet na polowe w glosnosci nie dam to glosniki strzelaja!!:((( nie wiesz czego jest to przyczyna!!??

qwere
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Postautor: qwere » śr 13 kwie 2005, 13:52

jak kcesz zeby ci srodek grał jak puszczasz z winampa :] nic prostszego ... to wina softu :]

włacz play center odsun ta szyfladke czy jak to tam zwa ...pod klawiatura
a dokładniej pod przyciskiem esc bedzie przycisk CMSS klikasz dajesz "on"
i juz masz srodek .. :] jak by go nie było widać to poprostu kliknij w tamto miejsce :]

ale czy warto słuchać ze srodkiem to nie wiem sam oceniasz ja wole na qwadro ..pozdro :D

Wróć do „Podzespoły i układy”