SSM 2110

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
IwI
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

SSM 2110

Postautor: IwI » wt 22 lis 2005, 18:27

Witam.

Czy ktoś z Was spotkał się z tym układme i wie gdzie go kupić
Nota katalogowa jest sygnowana przez Solid State Micro Technology for Audio
W opisie tego układu było podane PMI (Precision Monolithics tak znalazłem w necie).
Układy te chcę zakupić w ilości 4 sztuk.

Pozdrawiam.

IwI
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

SSM 2110

Postautor: IwI » czw 05 sty 2006, 23:17

Witam.

Panowie, poszukiwania układu to jak na razie wielka porażka. Proszę jeszcze raz o pomoc czy ktoś spotkał się z tym układem? Jeśli tak to proszę o informację. Może koledzy, którzy piszą spoza kraju coś wiedzą?

W poprzednim poście zabrakło noty katalogowej:
http://elenota.iele.polsl.gliwice.pl/upload/SSM2110.pdf

Pozdrawiam.

PI

Postautor: PI » czw 05 sty 2006, 23:53

Witam; z tymi oznaczeniami jest trochę dziwnie - SSM stosuje równiez AD, czyli Analog Devices. Ta firma produkuje rózne, zazwyczaj wysokiej i skrajnie wysokiej jakości układy, także róznego rodzaju konwertery; więc może by tam poszukac - podejrzewam, że istnieją silne związki pomiędzy AD i SSMicro Tech.
PI

movzx
Aktywny użytkownik 3
Aktywny użytkownik 3
Kontaktowanie:

Postautor: movzx » pt 06 sty 2006, 0:55

Zwiazki na tyle silne ze od jakiegos czasu SSMT jest wlasnoscia Analog Devices ;)
Pozdr.

PI

Postautor: PI » pt 06 sty 2006, 18:03

Witam; "movzx" jak zwykle dociekliwy, mnie sie tym razem nie chciało grzebac w sieci, jakkolwiek podejrzenia miałem prawidłowe. Dla scisłosci -w kraju sa firmy sprzedajace produkty AD, to tez mozna znaleźć na stronie AD. Jak zwykle pozdrawiam "movzx".
PI

Wróć do „Podzespoły i układy”