Poszukuje ukladu lub zamiennika LMB 1017 FHT

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
roberts37
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Poszukuje ukladu lub zamiennika LMB 1017 FHT

Postautor: roberts37 » ndz 12 cze 2005, 7:57

Producent VDO ,czesć ze sterownika wtrysku paliwa,koncówka mocy,driver sterujacy wtryskiwaczem.Pilne

PI

LMB

Postautor: PI » ndz 12 cze 2005, 14:25

Witam; Jakiś slad LMB1017 znalazłem na stronie National Semiconductors,podobnie, w sieci są oferty sprzedazy, ale duzych ilości.
Tyle, że ten układ związany jest z ABS!!!!
PI

PI

LMB

Postautor: PI » ndz 12 cze 2005, 14:33

Jeszce... Być może da cos kontakt z VDO www3.vdo.com lub
www.siemensvdo.com. Niestety, w Polsce nie ma przedstawicielstwa, najbliższe - oczywiscie - w Niemczech.

roberts37
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Postautor: roberts37 » ndz 12 cze 2005, 15:51

Witam,czy posiada Pan link do tej stronki National Semiconductors gdzie jest ten scalak,to nie jest do ABSu ale tez do auta\,sterowanie wtryskiwaczem.Pozdrawiam

PI

LMB

Postautor: PI » ndz 12 cze 2005, 21:18

Witam; wchodzimy na www.national.com , wpisujemy w wyszukiwarkę ten układ i dalej trzeba pobuszować wg informacji na stronie. Ja to znalazłem gdzieś w notach aplikacyjnych z poczatku lat 90-tych.
Poza tym w altavista.com jest kilka adresów dystrybutorów, o których wspominałem. Ale być może Siemens-VDO da odpowiedź, gdzie to mozna serwisować lub kupić ten scalak. Z doświadczenia wiem, że nawet duże zachodnie koncerny odpowiadają na indywidualne pytania i to zazwyczaj dośc szybko. Aha, co do tego, że LMB jest (był) produkowany przez NS nie ma wątpliwości.
PI

PI

LMB

Postautor: PI » ndz 12 cze 2005, 22:48

Drobna korekta - u NS ten układ (????) znajduje sie w grupie o oznaczeniu LMB101x; raczej jest to nie to. Ale w grupie "automotiv" są sterowniki wtrysków, tylko o innych oznaczeniach. Z drugiej strony - czy ten układ bezpośrednio napędza el.zawory wtrysków?
Dalej - w sieci jest sporo info o dostawcach tego układu, ale żadne ze źródeł danych nie podaje bliższych info. Czarna dziura. Dziwne, że NS, który ma bardzo solidną stronę z danymi o swoich produktach, akurat do tego się nie przyznaje!!!
PI

Wróć do „Podzespoły i układy”