. Teraz sobie spokojnie gra na Fonomastrze 76 i nie narzeka.
. Teraz sobie spokojnie gra na Fonomastrze 76 i nie narzeka.
 .
. :D:D
:D:D 

. Ponad miesiąc oczekiwania, ale w końcu oryginalne BC157 CEMI wpadły w moje ręce. Niezwłocznie dokonałem wszystkich pomiarów, sparowałem tranzystorki, wlutowałem, oczyściłem. Po drodze regulacja prądu spoczykowego. Poskładałem z odpowiednim namaszczeniem
. Ponad miesiąc oczekiwania, ale w końcu oryginalne BC157 CEMI wpadły w moje ręce. Niezwłocznie dokonałem wszystkich pomiarów, sparowałem tranzystorki, wlutowałem, oczyściłem. Po drodze regulacja prądu spoczykowego. Poskładałem z odpowiednim namaszczeniem  . Ale teraz to już nieważne. Gra, gra jak dawniej, jak zawsze... Wszystko dzięki Koledze PI, no i w niepomiernie mniejszym stopniu mojej wytrwałości w dążeniach. Pierwsza poważna rzecz, którą wprawdzie z pomocą, ale jednak własnoręcznie naprawiłem
. Ale teraz to już nieważne. Gra, gra jak dawniej, jak zawsze... Wszystko dzięki Koledze PI, no i w niepomiernie mniejszym stopniu mojej wytrwałości w dążeniach. Pierwsza poważna rzecz, którą wprawdzie z pomocą, ale jednak własnoręcznie naprawiłem  .
.

. Tak, nas, bezgranicznych milosnikow polskiego sprzetu, trzeba zrozumiec. Rozumiem zdegustowanie PI, bo faktycznie BC557 sa lepsze, ale nic nie zastapi swiadomosci, ze w Radmorze nic sie nie zmienilo
. Tak, nas, bezgranicznych milosnikow polskiego sprzetu, trzeba zrozumiec. Rozumiem zdegustowanie PI, bo faktycznie BC557 sa lepsze, ale nic nie zastapi swiadomosci, ze w Radmorze nic sie nie zmienilo  , chocby pod wzgledem samego ksztaltu
, chocby pod wzgledem samego ksztaltu  . A poza tym znalazlem szczerze nowiusienkie CEMI, nawet niezasniedziale na pinach, czytelne i w idealnym stanie. Nie omieszkalem zrobic zapasu dla najblizszych kilkunastu pokolen
. A poza tym znalazlem szczerze nowiusienkie CEMI, nawet niezasniedziale na pinach, czytelne i w idealnym stanie. Nie omieszkalem zrobic zapasu dla najblizszych kilkunastu pokolen  . A co do KD503 to sie chyba blizej zaprzyjaznimy z Movzx, moj Fonomaster ma takie Tesle we wzmacniaczyku
. A co do KD503 to sie chyba blizej zaprzyjaznimy z Movzx, moj Fonomaster ma takie Tesle we wzmacniaczyku  . I ma 15W na kanal przy 8ohm (!!!), jakby nie mozna bylo wiecej podciagnac
. I ma 15W na kanal przy 8ohm (!!!), jakby nie mozna bylo wiecej podciagnac  .
.
 .
.
 ). Nie bylo latwo takie znalezc
 ). Nie bylo latwo takie znalezc  .
. :D:D

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 9 gości