Płytka do Radmora 5102

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
michallukasz1
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Kontaktowanie:

Płytka do Radmora 5102

Postautor: michallukasz1 » sob 21 sty 2006, 1:08

Mam maly problem z plytka do tego sprzęciora.
Składam go od nowa i w związkku z tym chcialbym plytke tez samemu wykonac a niestety wzorca nie mam. Jak by ktoś był tak mily i w miare mozliwosci mógł udostępnić mi wzorzec płytki, byłbym bardzo wdzięczny. Codzi mi o płytki przedwzmacniaczy i końcówki.

mielinski
Aktywny użytkownik 1
Aktywny użytkownik 1
Kontaktowanie:

Postautor: mielinski » wt 24 sty 2006, 21:14

Witam

Mam schemat. Jesli to cokolwiek pomoze, moge sie zawziasc w sobie i przeskanowac :D. Prosilbym ew. o jakiegos maila, czy cos...

Pozdrawiam
Radmor 5102-TE i Altus 110 - rozpływam się w tym przecudnym dźwięku :D:D:D

bodik

radmor

Postautor: bodik » wt 24 sty 2006, 22:45

shemat
Załączniki
Amplituner Radmor 5102.zip
(835.22 KiB) Pobrany 493 razy

BLE_Maciek

Postautor: BLE_Maciek » śr 25 sty 2006, 13:01

Tutaj jest pełna instrukcja serwisowa. Kiedyś się wziąłem i zeskanowałem ją.
ftp://ftp.control.slupsk.pl/pub/elektronika/schematy/radia/Radmor5102_instrukcja_serwisowa.pdf

BTW nie wiem czy wiesz, ale płytka w tym sprzęcie nie jest jedna tylko wiele.
A w ogóle będdziesz miał problem bo raczej nie dostaniesz dzisiaj nigdzie np. układów SAS6xx które obsługiwały przyciski sensorowe. Poza tym nie sądzę żeby udało Ci się na podstawie samego schematu wykonać część radiową, będzie też problem ze zdobyciem cewek. W serwisówce niestety nie są rozrysowane płytki, więc będziesz musiał zaprojektować je od nowa.
Chyba gra niewarta świeczki. Kup sobie tego Radmora na Allegro. Świetny sprzęt.

BLE_Maciek

Postautor: BLE_Maciek » śr 25 sty 2006, 13:03

Oj, sorry, nie doczytałem że chodzi Ci tylko o końcówki i przedwzmacniacze. Niestety mam padnięty aparat bo bym Ci te płytki pofotografował.

Gość

Postautor: Gość » śr 25 sty 2006, 17:44

hej. mam takiego radmorka w czesciach. jesli interesuje moge podeslac fotki (najwczesniej jutro), chetnie sie tego wszystkiego pozbede za jakies pare zl. info przez gg 1597386.

gość

radmor

Postautor: gość » pn 30 sty 2006, 17:14

Witam .Potrzebuję głowicę ,oraz płytkę z pośrednią do modelu5102.Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam

Dexiu

Postautor: Dexiu » śr 01 lut 2006, 17:34

witam a ja bym potrzebował przedwzmacniacz... tą część z regulacją głośności. Mój numer gg 2055887

darek16
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Kontaktowanie:

radmor

Postautor: darek16 » wt 07 lut 2006, 23:35

Witam, posiadam płytkę głowicy ,przedwzmacniacza [2płytki]zasilacz,płytki końcówek mocy.Jak ktoś potrzebuje proszę na pw.Pozdrawiam

Wróć do „Podzespoły i układy”