Generator sygnalowy AM/FM PG20

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
Wlad
Raczkujący użytkownik 2
Raczkujący użytkownik 2

Generator sygnalowy AM/FM PG20

Postautor: Wlad » sob 17 wrz 2005, 15:15

Witam!
Mam pytanie czy ktos w swoich zbiorach nie znalazl by schematu gen. sygn. PG20 lub podal namiary gdzie takowy lezy. Bardzo wszystkim bylbym wdzieczny za pomoc i zangazowanie.
Pozdrawiam.
Wladyslaw Z.

PI

Postautor: PI » sob 17 wrz 2005, 22:57

Witam; mam kompletną instrukcje fabryczną PG20 i powoli, na ile pozwoli mi czas i zdrowie zeskanuję ją i pomyslimy,jak to przesłac. Jest tego sporo, niestety. Póki co, chce zachowac anonimowośc, dlatego nie ujawniam swoich danych, ale jestem otwarty na pomoc i kontakty, bo w moim wieku nie ma sensu chować pod koszem tego, co sie wie i ma.
PI

Wlad
Raczkujący użytkownik 2
Raczkujący użytkownik 2

Postautor: Wlad » ndz 18 wrz 2005, 0:06

PI pisze:Witam; mam kompletną instrukcje fabryczną PG20 i powoli, na ile pozwoli mi czas i zdrowie zeskanuję ją i pomyslimy,jak to przesłac. Jest tego sporo, niestety. Póki co, chce zachowac anonimowośc, dlatego nie ujawniam swoich danych, ale jestem otwarty na pomoc i kontakty, bo w moim wieku nie ma sensu chować pod koszem tego, co sie wie i ma.
PI

Witam!
Dziekuje za odzew bede czekal na kontakt.
e-mail fajermen@poczta.onet.pl lub GG 3507986
Pozdrawiam.

Wladyslaw Z.

Wróć do „Podzespoły i układy”