Problem: zasilanie radia w Golfie 2

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
buntownik
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Problem: zasilanie radia w Golfie 2

Postautor: buntownik » sob 19 mar 2005, 23:17

witam,

mam problem bo chyba wywalilem jakis bezpiecznik lub cos spalielem a sie na tym dokladnie nie znam ;)

probowalem podlaczyc kable od glosnikow to kosti od radia i oczywiscie nie pomyslalem o tym aby rozroznic ktora jest od zasialania... ale to dluga historia sęk w tym ze zamiast do kosti od lgosnikow wlozylem do zasilania ;) i sie co zaiskrzylo i mi teraz zasialnie od radia nie dziala oraz zapalniczka... podejrzewa ze to jakis bezpiecznik ale nie wiem gdzie one sa a narazie nie chce kasy wydawac na elektryka

z gory dzieki za pomoc

Tomi3108
Piszący użytkownik 3
Piszący użytkownik 3

Postautor: Tomi3108 » ndz 20 mar 2005, 1:50

Witam: Słuchaj młody majsterkowiczu poszukaj skrzyneczki z bezpiecznikami i będziesz w domu :) .Znajdź zepsuty (Szukaj dokładnie ) A po drugi to nie lada sztuka wsadzić kostkę ISO od zasilania do gniazda głośników. Jeżeli o takie chodzi 8) 8) 8) no niezbędny by ci był miernik pobadać napięcia( przeważnie czerwony i żółty do plusa) z kostki zasilania a kostka głosników to formalność. Otrzywiście jeżeli chodzi o ISO. Z pozostałymi jest trochę inaczej :) :) :) :) :) :) :)

Bastus
Raczkujący użytkownik 3
Raczkujący użytkownik 3
Kontaktowanie:

Postautor: Bastus » ndz 20 mar 2005, 21:41

Bezpieczniki pewnie wiesz gdzie masz :) A jeśli nie to masz je pod kierownicą :)

Znajdź na klapce bezpiecznik opisany "papierosem" tzn jest rysuneczek papierosa wymień go i po bólu

buntownik
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Postautor: buntownik » pn 21 mar 2005, 0:32

wlasnie caly problem w tym ze nie wiedzialem jak sie dobrac do tych bezpiecznikow, ale znalazlem klapke i opis byl chyba po francusku ale naszczescie w miare czytelnie opisane ze nr22 radio :D

dzieki bezpiecznik juz prawie wymieniony

Wróć do „Podzespoły i układy”