problem z odtwarzaczem mp3

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
kilim
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

problem z odtwarzaczem mp3

Postautor: kilim » czw 24 lis 2005, 0:15

Witam,
Mam problem z odtwarzaczem Mp3 firmy Iriver.Urządzenie po załączeniu podczas ładowania plików samoczynnie resetuje się do momentu gdy wyciągnę baterię.I tak w kółko.
Kto i gdzie naprawia tego typu urządzenia??dodam ze nie posiadam gwarancji a serwis firmowy jest dopiero w Warszawie..

movzx
Aktywny użytkownik 3
Aktywny użytkownik 3
Kontaktowanie:

Postautor: movzx » czw 24 lis 2005, 0:24

Jesli kupiles "sprawny, bez gwarancji" np. na Allegro to przypuszczam ze sprzedawca juz wczesniej upewnil sie ze naprawa bedzie drozsza od nowego urzadzenia :(
A tak w ogole to wyglada to na problem z oprogramowaniem albo uszkodzenie procesora.
Pozdr.

kilim
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

Postautor: kilim » czw 24 lis 2005, 23:57

player jest oryginalny,mam go od nowości.Ale dostałem go jako prezent -gwarancji w prezencie nie było.
też tak przypuszczam ,że moze to być problem zw. z oprogramowaniem..ale jak to ugryżć?gdzie takie rzczy można naprawiać(w Gliwicach).

mielinski
Aktywny użytkownik 1
Aktywny użytkownik 1
Kontaktowanie:

Postautor: mielinski » wt 29 lis 2005, 21:27

Rada tylko dla wytrzymalych w dazeniach: Mozna poszukac softu w internecie (wystepuje w komplecie z programem do wgrywania) i przez fabryczny kabel mozna go zmienic. Jesli to nie pomoze, trafne moga okazac sie uprzednie wypowiedzi.
Pozdrawiam

Wróć do „Podzespoły i układy”