Odtwarzaz DVD Panasonic A360

Zapytaj o instrukcję serwisową/schemat urządzenia
marekb19
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1
Kontaktowanie:

Odtwarzaz DVD Panasonic A360

Postautor: marekb19 » śr 19 sty 2005, 0:56

Poszukuję możliwości przystosowania tego odtwarzacza do możliwości czytania płytek DVD+/-R. może ktoś zna sposób jak to zrobić, jeśli to możliwe... :!:

cyprys

Postautor: cyprys » wt 01 mar 2005, 22:49

ja mam ten sam odtwarzacz i nie musialem go przystosowywac.odtwarza nawet dvd-rw. jedyny problem to plytki +.poza tym miodek.

Gość

Postautor: Gość » czw 03 mar 2005, 19:58

Dzięki za wiadomość.... rzeczywiście mile mnie maszyna zaskoczyła i nawet + odtwarza (Dysan)...Zdziwiłem się pozytywnie, gdyż wcześniej były problemy.....ale bardzo możliwe , że to była kwestia płytki ... Pozdrawiam... :D

cukier

Panasonic A360

Postautor: cukier » wt 08 mar 2005, 1:53

Kumpel mnie męczy co można i trzeba zrobić żeby to cholerstwo czytało DVD-R podobno teraz mu nie czyta :?:

mar

a360

Postautor: mar » pt 08 kwie 2005, 22:11

Także nabyłem taki odtwarzacz. To, ze nie czyta płytek przegrywanych to mogłem się tego spodziewać, ale także ma problemy z odczytywaniem oryginalnej płyty ze sklepu. Co to może być (laser oczywiście był czyszczony). A może ktoś z szanownych posiadaczy takowego sprzętu wie co można zrobić aby czytał wszystko bez wyjątku? mój adres marcin00@tlen.pl

Wróć do „Instrukcje serwisowe / schematy”