Problem polega na tym że jak gram troche głośnie to jeden kanał zaczyna przerywać i zniekształcać muzyke,co mam robić pomózcie mi Plis PLis
  Problem polega na tym że jak gram troche głośnie to jeden kanał zaczyna przerywać i zniekształcać muzyke,co mam robić pomózcie mi Plis PLis  .
 . Problem polega na tym że jak gram troche głośnie to jeden kanał zaczyna przerywać i zniekształcać muzyke,co mam robić pomózcie mi Plis PLis
  Problem polega na tym że jak gram troche głośnie to jeden kanał zaczyna przerywać i zniekształcać muzyke,co mam robić pomózcie mi Plis PLis  .
 . PI!!!
  PI!!!

. Nawet laik (patrz: ja) z pomoca PI potrafi naprawic wzmacniacz. Radmor znow sieje postrach wsrod sasiadow
. Nawet laik (patrz: ja) z pomoca PI potrafi naprawic wzmacniacz. Radmor znow sieje postrach wsrod sasiadow  . No, moze tylko nieco sie narazilem montujac z powrotem BC157... Ale taki juz jestem, fan Radmora
. No, moze tylko nieco sie narazilem montujac z powrotem BC157... Ale taki juz jestem, fan Radmora  . Tak wiec polecam isc za radami Kolegi PI, prosic o ew. pomoc i pomeczyc sie. Mi sie udalo.
. Tak wiec polecam isc za radami Kolegi PI, prosic o ew. pomoc i pomeczyc sie. Mi sie udalo.
 :D:D
:D:DUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 7 gości