podlaczenie wzmacniacza samochodowego JL

Zadaj tu pytanie, jeśli nie wiesz w jaki sposób zrobić układ realizujący założone funkcje.
Pix3l
Raczkujący użytkownik 1
Raczkujący użytkownik 1

podlaczenie wzmacniacza samochodowego JL

Postautor: Pix3l » śr 02 mar 2005, 19:38

Witam! mam maly problem. Jestem dopiero raczkujacym fanem car audie. kupilem siebie ostatnio wzmacniecz JL e6450 tylko ze bez zadnej instrukcji! chcial bym bo podlaczyc tylko nie wiem zabardzo jakiej grubosci mam kupic kable! no i rowniez nie wiem jaki bezpiecznik mam wsadzic przy akumulatorze na kablu zasilajacym 9jezeli jest wogole potrzebny) moja jednostka sterujaca jest radyjko JVC KD-S71. to radyjko ma wyjscie wzmacniaczowe na jednego czincza a w owym wzmacniaczu jest wejscie na 3 czincze z czego kazdy odpowieda za inna pare kanalow (tak tez przeczytalem na stronce). jest tam oczywiscie jeszcze wiele innych przelacznikow o ktorych tez nie mam zielonego pojecia! jezeli ktos sie na tym zna to bardzo bym prosil o pomoc! wiem ze jest to dobry wzmacniacz ale zeby to sprawdzic to musze go najpierw podlaczyc :) i przy okazji nie skopac czegos:))
z gory dziki za pomocna dlon!!
pozdrawiem!!

Wróć do „Podzespoły i układy”