Witam wszystkich. Mam mały (choć duży) problem. Posiadam starą wieżę Sharp CD-X9, pod względem elektronicznym działającą bez zarzutu. Jedynym problemem są przełączniki trybu pracy, Dolby i zasilania. Żeby móc korzystać z wieży muszę szukać odpowiedniej ich pozycji i klinować szpilkami. Wieża wygląda wtedy jak jeż. Jestem w stanie sam wymienić te przełączniki - niestety po całodniowym internetowym i telefonicznym poszukiwaniu dochodzę do wniosku, że są one już nie do zdobycia (w Polsce). Dotarłem do strony firmy, która produkuje te elementy. Jest to Well Buying Industrial Co.,Ltd z siedzibą na Tajwanie. Przełączniki mają firmowe numery: PD-S2L (krótkie, potrzebuję 2 szt.) i PD-S4L (długie, 4 szt.). I tu moja prośba i pytanie: czy ktoś z Was ma może jakieś informacje co do możliwości kupna w/w części? A może jakaś zezłomowana wieża z dobrymi przełącznikami? Jest możliwość sprowadzenia z Tajwanu (cena części to łącznie ok. 3 euro), ale koszt przesyłki mógłby przekroczyć wartość nowej wieży. Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję.

P.S. A może znacie jakieś zamienniki?